Omgeving


Het appartement is ideaal gesitueerd in een groene omgeving. Het stadscentrum is in 10 minuten te bereiken per tram, bus of fiets. Zowel tram- als bushaltes zijn vlakbij het appartement gelegen. De snelwegen A4, A12 en A13 zijn snel te bereiken, evenals treinstations Den Haag Mariahoeve, Den Haag Laan van NOI (ook Randstad Rail) en Den Haag Centraal.

Winkelen

Buiten de winkels in het stadscentrum van Den Haag ligt ook winkelcentrum Leidschenhage op maar 3 kilometer afstand. Daarnaast is het stadshart van Zoetermeer goed bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Mariahoeve ideaal gelegen, direct onder het complex. Hier bevindt zich onder andere een Albert Heijn, Hoogvliet, Kruidvat, Gall & Gall, bakker, slager, fietsenmaker, bloemist en restaurants.

Natuur

De nabije omgeving biedt een hoop natuur. Op ongeveer 500 meter afstand ligt het Haagse Bos met Paleis Huis ten Bosch. Dit bos is ideaal voor wandelen, sporten en recreatie. Op enkele kilometers afstand is duingebied Meijendel te vinden. Dit uitgestrekte natuurgebied biedt vele mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Verder staat Den Haag natuurlijk bekend om badplaats Scheveningen, dat in 20 minuten per fiets te bereiken is.

Andere natuurgebieden in de omgeving van Den Haag zijn bijvoorbeeld het Buytenpark in Zoetermeer, Vlietland in Leiden en de Rottemeren nabij Bleiswijk.