Appartement


Goed onderhouden, leuk 2-kamer appartement in de rustige en groene Haagse wijk Mariahoeve. De woonruimte behelst 55m2 met een ruime woonkamer, moderne keuken, slaapkamer, twee hallen en een badkamer. Daarnaast is er een zonnig balkon met vrij uitzicht en een ruime aparte berging waar ook fietsen gestald kunnen worden. De keuken bevat een vaatwasser, combi-magnetron, gasfornuis met afzuigkap, koelkast en vriezer. De badkamer bevat een douche, wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Centraal entree met bellentableau en brievenbussen, 2 liften en een trap. De woning is gelegen op de 5de etage (4de woonlaag). In de woning kan vanuit de entree een tweede hal betreden worden. Deze hal grenst aan de slaapkamer en woonkamer en bevat een opbergkast, stoppenkast en het toilet (inclusief fontein). Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De half-open keuken bevindt zich in de woonkamer. De gehele woning is voorzien van laminaat, met uitzondering van het toilet en de badkamer, deze bevatten een tegelvloer. Het appartement staat op eigen grond en is voorzien van blokverwarming.

Plattegrond

Plattegrond

Woonkamer

De lichte, L-vormige woonkamer is ruim van opzet en meet ca. 6.60m x 4.60m. De half-open keuken wordt gescheiden door een muur (geen steunmuur). De woonkamer heeft genoeg ruimte voor een eethoek en bevat aansluitingen voor telefoon en Ziggo kabel. Vanuit de woonkamer kan het balkon (ca. 1.48m x 4.60m) bereikt worden. Het balkon ligt op het Zuid-Oosten en beslaat de gehele breedte van het appartement.

Keuken

De moderne keuken (2005) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur:

  • Koelkast
  • Aparte vriezer
  • 4 pits gasstel
  • Combi oven/magnetron
  • Afzuigkap
  • Vaatwasser

Slaapkamer

De slaapkamer meet ca. 3.45m x 3.30m. Er is een televisie aansluiting aanwezig. De slaapkamer bevat dubbele ramen (voorzetramen) die individueel open kunnen. Vanuit de slaapkamer kan direct de badkamer betreden worden.

Badkamer

De badkamer (2005) meet ca. 1.89m x 1.89m en bevat een douche, de (huur)boiler, wastafel met meubel en spiegel. De badkamer is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger.

Berging

De inpandige berging bevindt zich op de eerste etage. Deze meet 4m2 en biedt genoeg ruimte voor onder andere 3 fietsen.

Kenmerken

Soort appartement: Galerijflat
Etage: 5 (vierde woonlaag)
Oppervlakte: 55m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 7m2
Externe bergruimte: 4m2
Inhoud: 152m3
Aantal kamers: 2 kamers (1 slaapkamer)
Bouwjaar: 1975
Lift: 2 aanwezig, volledig motorisch gerenoveerd in 2013
Ligging: Aan park, in woonwijk en met vrij uitzicht
Eigendomssituatie: Volle eigendom
Eigen grond: Ja
Verwarming: Blokverwarming
VVE: Zeer actief, €140,- per maand incl. water
Voorschot stookkosten: €45,- per maand
Elektra: 3 groepen
Parkeerplaats: Altijd voldoende openbare parkeerplaatsen vrij, ook overdekt